Houston Rockets au aruncat de 66 ori din spatele semicercului într-un singur meci

Houston Rockets au executat un număr de 66 aruncări de trei puncte într-un singur meci! Performanța uluitoare s-a consemnat într-o partidă disputată în comoania lui Shanghai Sharks (China), în presezon. Texanii au învins cu 128-86.

Antrenorul Mike D’Antoni a rotit zece jucători în amintitul meci, incluzându-l pe chinezul Zhou Qi. Acesta a bifat patru minute de joc, fiind singurul de la Rockets care nu a aruncat deloc la coș. Ceilalți nouă au făcut-o, fiecare având cel puțin trei încercări de la mare distanță.

Houston a terminat meciul cu 28/66 la aruncările de trei puncte, adică un procentaj de 42.4%. De notat că există echipe care au procentaje mai mici la toate aruncările din acțiune în destule partide oficiale. În cadrul aceluiași meci, Rockets au avut 18/22 la încercările din interiorul semicercului!

James Harden a înscris nouă din cele 14 încercări e la mare distanță. A fost secondat de PJ Tucker (6/11), respectiv Garry Clark (4/6). Ceilalți marcatori ai lui Houston de la distanță: Chris Paul (3/8), Gerald Green (3/10), Vincent Edwards (2/6), respectiv James Ennis III (1/4). Alți doi jucători au avut încercări de pe semicerc, dar nu au punctat.

În cadrul acestui meci au absentat jucători precum Carmelo Anthony, Eric Gordon (periculoși de pe semicerc), Clint Capela și Nene Hilario (pivoți clasici, fără aruncare de la distanță).

Jimmer Fredette a înscris 41 puncte pentru Shanghai împotriva lui Houston.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.