Houston învinge campioana în exercițiu cu un parțial de 11-2 în ultimele patru minute

Houston Rockets au depășit pe Golden State Warriors, scor 116-108, într-un meci desfășurat sâmbătă (20.01), în Texas. Cele două echipe se situează pe primele două poziții în Conferința Vest și au șanse mari să se dueleze în playoff.

Rockets au marcat 40 puncte în primul act și s-au desprins la 12 lungimi, însă Warriors au reacționat, reușind să se apropie la un singur punct, scor 92-91, la intrarea în secvența decisivă. Apărarea lui Houston a funcționat remrcabil pe parcursul ultimelor 12 minute, atunci când Golden State a reușit să pună doar 17 puncte pe tabela de marcaj.

Partida s-a încheiat cu un parțial de 11-2 în favoarea lui Houston. Texanii au marcat ultimele șapte puncte ale meciului, Golden State irosind absolut toate acțiunile din ultimele trei minute de joc efectiv. Secvența decisivă a consemnat șase schimbări la conducere și patru egalități.

Chris Paul a totalizat 33 puncte, 11 recuperări, 7 pase decisive și 3 intercepții. James Harden a adăugat 22 puncte, 8 pase decisive, iar Clint Capela a încheiat cu 18 puncte, 5 recuperări, 4 intercepții. În replică, Kevin Durant a totalizat 26 puncte, 7 recuperări, 5 pase decisive, 2 capace, Draymond Green a încheiat cu 21 puncte, 7 recuperări, 6 pase decisive, iar Stephen Curry a totalizat 19 puncte (6/20 din acțiune) și 8 pase decisive.

Harden a revenit în meciul anterior, câștigat în compania lui Minnesota Timberwolves, scir 116-98. El a absentat la primele șapte meciuri ale lui Houston Rockets din noul an calendaristic.

În urma acestui rezultat situația se echilibrează la vârful Conferinței Vest. Golden State are 37-10 pentru 79%, iar Houston ajunge la 32-12 cu 73%.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.