Houston câștigă primul duel cu Golden State

Houston Rockets au depășit pe Golden State Warriors la prima confruntare oficială după finala Conferinței Vest în ediția precedentă a NBA. Meciul desfășurat joi (15.11) s-a încheiat cu scorul de 107-86.

Partida a fost controlată de texani. Aceștia s-au desprins la 25-19, scor consemnt la prima pauză. Ecartul s-a menținut până la pauză, scor 47-41. Repriza secundă a fost controlată de elevii lui Mike D’Antoni. Aceștia au reușit un parțial de 29-22 în sfertul 3, urmat de unul de 31-23 în secvența decisivă.

Houston a terminat cu 16/47 la aruncările de trei puncte cu un procentaj de 34%. În schimb, californienii au terminat cu 4/18 la acest procedeu. De asemenea, Rockets au avut cinci posesii pierdute, față de 16 ale lui Warriors. Învingătorii au avut 8-2 la intercepții, 20-18 la pase decisive și 14-12 la recuperări ofensive.

James Harden a totaliza 27 puncte, James Ennis a adăugat 19 puncte, 5 recuperări, Eric Gordon a terminat cu 17 puncte, Clint Capela a terminat cu 10 puncte, 10 recuperări, iar Chris Paul a izbutit 10 puncte, 7 pase decisive, 5 recuperări, 3 intercepții și 2 capace.
Kevin Durant a replicat cu 20 puncte pentru campioana NBA. Draymond Green a terminat fără punct marcat, cu cinci poesii pierdute, cinci pase decisive și tot atâtea recuperări.

Warriors au fost lipsiți de Stephen Curry în această partidă. De cealaltă parte a absentat Carmelo Anthony, jucător la care Rockets urmează să renunțe.

Golden State are 12-4 la general după acest meci, cu 4-3 în deplasare. Houston este la 7-7, bifând a 2-a victorie pe teren propriu din șase meciuri disputate.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.