Ria’n Holland este noul jucător al Craiovei

Ria’n Holland este noul jucător al lui SCM U Craiova. În vârstă e 24 ani, americanul măsoară 1.83 metri și evoluează ca fundaș. El poate fi utilizat la pozițiile 1-2.

Holland se află la primul anajament în România, fiind la primul angajament la nivel profesionist. El are trei sezoane în NCAA. Este originar din Hope Hills, statul North Carolina.

În sezonul 2017/18 a jucat pentru Mercer Bears și a avut medii statistice de 19 puncte, 3.2 recuperări și 2.7 pase decisive pe partidă. El a jucat în medie 30 minute pe meci.

Un alt fundaș, Aaron Walton Moss, a fost primul transfer realizat de Craiova în această vară. El este tot american și vine din Kosovo, unde a devenit campion. Noul antrenor al oltenilor este Aco Todorov, cel care a activat ca director tehnic în sezonul precedent în perioada în care antrenorul principal Rami Hadar nu a putut intra în țară din cauza problemelor cu viza de ședere.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.