Harden continuă să domine, o răpune pe Golden State Warriors înainte de sirenă

James Harden continuă șirul meciurilor impresionante. Indiferent cine îi stă în cale, MVP-ul domină în manieră evidentă. El a ajutat-o pe Houston Rockets să învingă în fieful lui Golden State Warriors. Rezultatul final a fost de 135-134, după o repriză de prelungiri.

Campioana NBA s-a desprins la 70-53 în prima jumătate, însă texanii au revenit în repriza secundă. Ei s-au apropiat la 98-92 cu 12 minute rămase din timpul regulamentar și a egalat la 119 în ultimul minut al secvenței a 4-a pentru a trimite jocul în prelungiri.

În repriza suplimentară, Harden a înscris 11 din cele 16 puncte ale echipei sale. El a marcat coșul victoriei, unul de pe semicerc, cu 1.0 secunde rămase de jucat. Ulterior, Kevin Durant a irosit șansa victoriei pentru formația californiană.

Houston a avut 21/54 la aruncările de trei puncte, pentru un procentaj de 39%. În plus, Rockets au avut mai multe recuperări ofensive și au reușit să se impună în pofida faptului că au avut doar 45 coșuri marcate din acțiune, față de 53 ale adversarului. De notat că în pofida numeroaselor aruncări de pe semicerc, formația antrenată de Mike D’Antoni a avut mai multe vizite la linia de pedeapsă.

Foto: Ray Chavez/Bay Area News Group

Harden a totalizat 44 puncte, 15 pase decisive și 10 recuperări, Clint Capela a adăugat 29 puncte, 21 recuperări (9 ofensive), alți trei jucători de la formația învingătoare având peste 15 puncte marcate. De notat că Houston a fost lipsită și de această dată de Chris Paul și Eric Gordon.

Stephen Curry a reușit 35 puncte, 6 pase decisive, Klay Thompson a adăugat 26 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive, 3 intercepții, 2 capace, Kevin Durant a încheiat cu 26 puncte, 7 recuperări, iar Draymond Green a avut 9 puncte, 11 recuperări, 8 pase decisive, 2 intercepții și 2 capace pentru Golden State.

Houston Rockets sunt la 22-15 după această victorie. În schimb, Golden State Warriors au ajuns la 25-14. Campioana a suferit cel de-al 6-lea eșec pe teren propriu în 21 partide disputate în acest sezon competițional.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.