Greșeală de arbitraj la ultima fază a finalei Copa del Rey 2018

Pablo Laso și Facundo Campazzo, reprezentanții lui Real Madrid la conferința de presă organizată după finala Copei del Rey 2018, au oferit o mostră cu privire la cum trebuie să te comporți după un meci în care s-a pierdut un trofeu. Declarațiile celor doi ar trebui să fie un exemplu pozitiv pentru toți cei care se ascund în spatele altora pentru a-și justifica eșecul.

Brigada de arbitri de la finala Cupei Spaniei a ratat o decizie crucială la ultima fază a meciului. Victor Claver l-a faultat pe Jeffery Taylor pe aruncare, însă cavalerii fluierului nu au văzut infracțiunea. După cum se poate vedea pe imaginile de mai jos, cel puțin unul dintre oamenii cu fluier a avut cale liberă să vadă ce se întâmplă, dar nu a fluierat.

FC Barcelona a învins Real Madrid cu scorul de 92-90 în partida desfășurată la Las Palmas de Gran Canaria, duminică (18.02). Madrilenii au recuperat un deficit maxim de 18 puncte, iar dacă s-ar fi fluierat fault, Taylor avea oportunitatea să trimită finala în prelungiri cu condiția să marcheze cele două aruncări libere aferente.

Iată ce au declarat reprezentanții lui Real Madrid după meci

Pablo Laso, antrenor: „Azi nu este ziua în care discutăm despre aceste lucruri. Toată lumea este liberă să revadă faza și să judece. Sunt de părere că acum este momentul să felicităm Barcelona pentru victoria obținută.”

Facundo Campazzo, jucător: „Nu ne gândim la acest lucru. Nu are niciun rost să ne întrebăm dacă a fost sau nu fault…Datoria noastră este să ne analizăm propria prestație, nu pe cea a arbitrilor. Cu excepția ultimei faze echipa noastră a fost modestă în foarte multe aspecte ale jocului.”

De cealaltă parte, Svetislav Pesic – antrenorul care a preluat corabia în derivă numită FC Barcelona în urmă cu zece zile – a declarat: „A fost un turneu de senzație pentru noi. Întâi am învins cea mai în formă și cea mai frumoasă echipă a momentului în Spania – Baskonia. Apoi am întâlnit echipa gazdă și publicul a fost de partea ei, cum e și firesc. În fine, am întâlnit veșnic favorita acestei competiții. Singurul adversar pe care nu l-am întâlnit e Golden State.”

Finalul partidei poate fi revăzut și în link-ul de mai jos.

Los últimos segundos de la Final

¡Así fueron los últimos segundos de la Final de #CopaACB!

Posted by ACB – Asociación Clubes Baloncesto on 18 Februarie 2018

1 comentarii On Greșeală de arbitraj la ultima fază a finalei Copa del Rey 2018

  • Puțin exuberanta ultima propoziție din declarația lui Svetislav Pesici. Însă 2 ani de pauză atârnă greu.
    CeÎ de la Real s-au comportat profesionist.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.