Gregg Popovich a devenit antrenorul cu cele mai multe victorii în istoria NBA

Gregg Popovich a devenit antrenorul cu cele mai multe victorii obținute în istoria NBA. El a obținut succesul cu numărul 1413 ca urmare a Meciului 1 din seria ce opune pe Denver Nuggets și San Antonio Spurs, contând pentru primul tur al playoff-ului NBA 2019.

Partida a fost câștigată de texani cu scorul de 101-96. Confruntarea s-a desfășurat în Colorado.

Popovich are 1413 meciuri câștigate în NBA. Reamintim că Gregg Popovich a calificat pe San Antonio în playoff-ul NBA pentru a 22-a oară consecutiv. El are cinci titluri de campion și o finală pierdută, reușind toate performanțele alături de o singură echipă!

În această evidență sunt incluse atât jocurile din sezonul regulat, cât și cele din playoff. „Pop” îl depășește pe Lenny Wilkens, după ce recent l-a întrecut pe Don Nelson.

De notat că Wilkens și Nelson sunt doi dintre cei mai longevivi antrenori din istoria NBA, însă ei nu au avut același succes în playoff precum Popovich. Wilkens are un titlu NBA ca antrenor, iar Nelson nu are niciunul.

With tonight's victory, Coach Popovich is now the all-time leader in total wins by a head coach in NBA history.#GoSpursGo

Publicată de San Antonio Spurs pe Sâmbătă, 13 aprilie 2019

TOP 5 este completat de doi antrenori de mare succes în playoff. Este vorba despre Phil Jackson (11 titluri) și Pat Riley (5).

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.