Grecia a anunțat lotul pentru FIBA World Cup 2019

Kostas Sloukas a fost inclus în lotul de 12 al Greciei pentru FIBA Basketball World Cup 2019. Selecționerul Thanasis Skourtopoulos a decis să renunțe la Antonis Koniaris pentru a reduce efectivul la limita de 12, prevăzută de regulament pentru competiția ce demarează sâmbătă (31.08), în China.

Astfel, atât Sloukas, care la un moment dat s-a accidentat și se părea că nu va putea fi recuperat în timp util, cât și Vangelis Mantzaris, jucător asupra căruia s-a renunțat inițial, după care a fost reconvocat, au fost incluși în efectivul final al elenilor.

Giannis Antetokounmpo, MVP-ul sezonului 2018/19, este cel mai important jucător din lotul Greciei. El se află la cel de-al 2-lea turneu final de Cupa Mondială din carieră.

Iată lotul Greciei:

Fundași – Nick Calathes, Kostas Sloukas, Vangelis Mantzaris
Extreme – Giannis Antetokounmpo, Thanasis Antetokounmpo, Giannoulis Larentzakis, Kostas Papanikolaou, Ioannis Papapetrou, Panagiotis Vassilopoulos
Pivoți – Giannis Bourousis, George Papagiannis, Giorgos Printezis

Repartizată în Grupa F, Grecia luptă pentru calificarea în faza a 2-a a turneului final cu Muntenegru, Brazilia și Noua Zeelandă. Elenii vor juca la Nanjing.

Grecia are o medalie mondială de argint, obținută în urmă cu 13 ani, la turneul final din Japonia.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.