Goran Martinic a trecut la CSO Voluntari

Goran Martinic s-a alăturat lui CSO Voluntari. Baschetbalistul muntenegrean va evolua în Grupa Galbenă, după ce în prima parte a sezonului și în primele trei etape ale fazei a 2-a a apărat culorile lui CSM Tîrgu Mureș.

În vârstă de 31 ani, Martinic evoluează la poziția 1. El a jucat 19 partide pentru CSM Tîrgu Mureș în actualul sezon și are medii statistice de 17.3 puncte, 7.3 pase decisive, 3.4 recuperări și 1.6 intercepții pentru 23.0 la eficiență în 28 minute. Muntenegreanul a avut procentaje de 56% la două puncte, 54% la trei puncte și 88% la linia de pedeapsă în echipamentul formației ardelene, alături de care a evoluat în Grupa valorică C și în cea Albastră.

Foto: Jeff Warder

Debutul lui Martinic în România s-a consemnat în 2011, alături de CSM București, unde a jucat două sezoane. El a trecut apoi pentru un sezon la BC Mureș, pentru ca ulterior să evolueze în Ungaria. S-a întors la Tîrgu Mureș în 2015, unde a jucat până în 2017, când a semnat cu Craiova. A încheiat sezonul trecut la Debrecen, pentru ca în vara lui 2018 să se alăture nou înființatei CSM Tîrgu Mureș.

CSO Voluntari are 2-1 în Grupa Galbenă și se situează pe locul al 3-lea, în urma Stelei și a lui Dinamo Știința București. Ilfovenii joacă pe terenul militarilor în următoarea etapă, duminică (10.02), cu începere de la ora 18:00. Martinic ar putea debuta pentru noua sa echipă cu ocazia acestui meci.

Martinic devine al 4-lea jucător străin legitimat de ilfoveni în ultima perioadă după sosirile lui Danilo Tasic, Ljubomir Campara și Jones Robert Lee. Formația antrenată de Eugen Ilie îi mai are sub contract și pe Ernest Franklin Zeigler, Svetozar Popovic. CSO Voluntari are șase străini sub contract la această oră.

Anunțul făcut de CSM Tîrgu Mureș prin intermediul paginii de Facebook a secției de baschet:

Unul din componenții de bază ai echipei noastre , Goran Martinic , a acceptat un angajament cu echipa VOLUNTARI…

Publicată de CSM Tg Mures Baschet – Marosvásárhelyi VSK pe Marţi, 5 februarie 2019

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.