Goran Gajovic continuă la BC Mureş

Goran Gajovic şi-a prelungit contractul cu BC Mureş. Sportivul muntenegrean (născut la Zagreb) a fost legitimat de ardeleni în cursul sezonului precedent, când a disputat două finale.

Înalt de 1.99 metri, Gajovic este jucător de poziţia 3, dar poate fi utilizat şi la poziţia 4. El are 27 ani şi a venit în România de la Feni Industries, din Macedonia.

În 22 partide disputate la nivelul Ligii Naţionale a României, Gajo a avut medii de 10.8 puncte, 4.7 recuperări, 1.2 pase decisive, 1.0 intercepţii pentru 10.7 la eficienţă în 25.2 minute pe meci. De notat că Gajovic a avut 38 reuşite de pe semicerc pentru 42% la acest procedeu.

De-a lungul carierei, Gajovic a evoluat în Muntenegru, Bosnia şi Macedonia. Este de două ori campion al Bosniei şi o dată finalist al campionatelor din Muntenegru, Bosnia şi România. A fost component al echipelor naţionale U20, U21 şi B ale Muntenegrului.

Gajovic este al 3-lea jucător străin care prelungeşte cu formaţia din Târgu-Mureş, după Ivan Ivanovic şi Ousmane Barro.

Articole din aceeași categorie

4 comentarii On Goran Gajovic continuă la BC Mureş

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.