Goran Gajovic se desparte de BC Mureș. El va semna în primul eșalon al Franței!

BC Mureș a anunțat despărțirea de Goran Gajovic. Muntenegreanul a primit o ofertă din primul eșalon baschetbalistic al Franței, LNB Pro A. Dijon este echipa care l-a ofertat pe jucător.

Site-ul oficial al vicecampioanei – www.bcmures.com – notează:

„Vicepreședintele BC Mureș, Béres Lóránt a vorbit astăzi despre ședința extraordinară a Consiliului Administrativ al clubului, deoarece la adresa clubului a sosit o cerere de transfer din una dintre cele mai puternice campionate din Europa. Formația din prima ligă franceză, ProA ar vrea să-l înregimenteze unul dintre cei mai buni jucători al echipei noastre, Giran Gajovic.

Analizând situația, Consiliul a hotărât că nu va sta în calea unei asemenea oportunități al jucătorului.

Béres Lóránt a mai adăugat că suntem foarte bucuroși că datorită prezenței noastre în Europe Cup un club dintr-unul dintre cele mai tari campionate s-a arătat interesat de unul dintre jucătorii noștri. Totodată suntem foarte mândrii de Goran Gajovic.

Gajo va pleca din Tg-Mureș încă din această seară, deoarece sâmbătă va avea meci în campionatul francez.”

Gajovic s-a făcut remarcat prin intermediul participării echipei ardelene în FIBA Europe Cup. El a avut 16.6 puncte, 4.2 pase decisive, 4.0 recuperări și 2.6 intercepții în 33.6 minute pe meci pentru 18.0 la eficiență.

De notat că ex-iugoslavul a jucat pentru BC Mureș și în precedentele două sezoane, după care s-a întors în țara natală. El s-a întors la ardeleni pe parcursul acestui sezon competițional.

Pe cale oficială, Gajovic este al 2-lea jucător străin care pleacă de la BC Mureș. Primul a fost Drew Barham, legitimat în Ungaria. Totodată, s-a anunțat că sunt mici șanse ca Alhaji Mohammed să continue alături de vicecampioni.

Rămâne de văzut în ce fel vor acoperi alb-albaștrii aceste plecări.

Primul meci al ardelenilor în aceste condiții este programat pentru miercuri (01.02), la Sibiu.

Foto: Csaba Toth / www.bcmures.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.