Goran Gajovic se alatura Craiovei

SCM U Craiova a oficializat legitimarea lui Goran Gajovic. Muntenegreanul in varsta de 30 ani a semnat un contract pe sezonul 2018/19 cu echipa antrenata de Aco Todorov.

Gajovic masoara 2.00 metri si evolueaza la pozitiile 3-4. El soseste de la CSM CSU Oradea, formatie alaturi de care a devenit campion al Romaniei in sezonul 2017/18. Anterior, Gajo a jucat in tara noastra pentru BC Mures, formatie alaturi de care a disputat atat finale de campionat, cat si de cupa.

De-a lungul carierei ex-iugoslavul a evoluat pentru urmatoarele echipe: Ibon Nikšić, Primorje Herceg Novi, Danilovgrad, HEO Bileća, Sutjeska, Igokea, Feni Industries, respectiv Dijon.

Gajovic este primul strain non-american legitimat de Craiova in aceasta vara. Oltenii vor miza pe urmatorii jucatori in stagiunea 2018/19: Aaron Walton Moss, Ria’n Holland, Amedeo Casale, Jason Boone, Porter Troupe, Bogdan Popa, Camil Berculescu, Andrei Iliescu si Basti Ionescu.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.