Golden State Warriors vor juca și Meciul 2 al finalei NBA 2019 fără Kevin Durant

Golden State Warriors vor susține Meciul 2 al finalei NBA 2019 fără Kevin Durant. Antrenorul campioanei, Steve Kerr, a declarat că superstarul californienilor este în continuare indisponibil.

Durant nu a mai jucat din Meciul 5 al semifinalei Conferinței Vest din playoff-ul NBA 2019, când a suferit o accidentare la picior. KD a ratat meciul 6 al seriei cu Houston Rockets, dar și întreaga serie din finala Conferinței Vest, cu Portland TrailBlazers. În plus, numărul 35 a lipsit și în partida de deschidere a finalei NBA, pe care Warriors o dispută în compania lui Toronto Raptors.

În schimb, Golden State a anunțat că Andre Iguodala este apt pentru Meciul 2. El a lipsit la Meciul 4 al seriei cu Portland, însă s-a aflat pe parchet la jocul de deschidere al celei cu Toronto. „Iggy” a fost supus unui RMN după Meciul 1, însă rezultatele acestuia nu arată vreo leziune, astfel încât Iguodala va fi echipat. Rămâne de văzut dacă el resimte dureri și în ce fel acestea îi vor afecta prestația.

Este neclară situația lui DeMarcus Cousins. Acesta s-a accidentat în debutul playoff-ului NBA 2019 și nu a mai intrat pe parchet de atunci.

Toronto Raptors au câștigat Meciul 1 al finalei NBA 2019, scor 118-109. Meciul 2 are loc tot în Canada și este programat pentru noaptea de duminică spre luni, cu începere de la ora 3:00. Confruntarea va fi transmisă în direct la Telekom Sport. Seria se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.