Golden State Warriors forțează decisivul în finala Conferinței Vest

Golden State Warriors au restabilit egalitatea în finala Conferinței Vest din playoff-ul NBA 2018. Campioana în exercițiu a depășit pe Houston Rockets, scor 115-86, în Meciul 6 al finalei. Scorul general a devenit 3-3.

James Harden a marcat 15 puncte în primul sfert, pe parcursul căruia Houston s-a desprins la 39-22. De altfel, secvența inaugurală a consemnat un parțial de 24-7 în favoarea texanilor. A urmat o cursă de recuperare a californienilor. Aceștia s-au apropiat la 61-51 până la jumătatea confruntării.

Sfertul 3 a fost controlat de către echipa gazdă. Warriors au marcat primele zece puncte din repriza secundă și au trecut la conducere, însă Rockets au reacționat și au revenit în avantaj. Un alt parțial de 10-0 pentru gazde a făcut ca Golden State să preia inițiativa, scor 84-77, cu 12 minute înainte de final. Perioada foarte bună de joc a californienilor a continuat în debutul secvenței decisive, când s-au desprins la peste 25 lungimi în condițiile unui clinic de pe semicerc prezentat de către Klay Thompson.

Thompson (foto) a totalizat 35 puncte, cu 9/14 la aruncările de trei puncte, 6 recuperări, 4 intercepții și 2 pase decisive. Stephen Curry a adăugat 29 puncte, 6 pase decisive, 5 recuperări, Kevin Durant a bifat 23 puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive, iar Draymond Green a izbutit 4 puncte (2/3 la aruncări), 10 recuperări, 9 pase decisive, 5 capace și 4 intercepții. pentru Golden State.

În replică, James Harden a reușit 32 puncte, 9 pase decisive, 7 recuperări, 3 intercepții și a avut nouă posesii pierdute, Eric Gordon a adăugat 19 puncte, iar Trevor Ariza a terminat cu 14 puncte, 5 recuperări pentru Houston. Gerald Green a bifat 11 puncte, venind de pe bancă.

Andre Iguodala a lipsit pentru a 3-a oară consecutiv din angrenajul lui Golden State. De cealaltă parte, Chris Paul a absentat pentru prima dată în acest playoff.

Meciul 7 va hotărî cine merge în finala NBA. Acesta se va desfășura pe terenul lui Houston în cursul nopții de luni spre marți. Înainte cu o zi, în Conferința Est se va disputa meciul decisiv între Boston Celtics și Cleveland Cavaliers.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.