Golden State Warriors câștigă primul meci al seriei cu Houston Rockets

Golden State Warriors au câștigat Meciul 1 al seriei cu Houston Rockets în finala Conferinței Vest din playoff-ul NBA 2018. Partida desfășurată în Texas s-a încheiat cu scorul de 119-106.

Prima repriză a fost echilibrată, bogată în realizări pe tabela de marcaj. Fiecare protagonistă a câștigat câte un sfert la diferență de un punct, astfel încât la jumătatea confruntării scorul era de 56-56.

Foto Andrew D. Bernstein/NBAE via Getty Images

Repriza secundă a fost controlată de californieni. Aceștia și-au elevat nivelul în ambele faze ale jocului. Warriors au marcat 63 puncte în cea de-a 2-a jumătate a partidei, interval în care Rockets au replicat cu 50. Golden State s-a desprins pe tabela de marcaj în sfertul al 3-lea și a prevenit orice încercare de revenire a amfitrionilor.

Campioana NBA a avut doar trei recuperări ofensive, rezultând în 80 aruncări din acțiune, cu cinci mai puțin decât Houston. În schimb, Golden State a avut mai puține posesii pierdute (9-13) și mai multe intercepții (9-5), dar și mai multe pase decisive (24-18).

Kevin Durant a totalizat 37 puncte în 40 minute de joc. Klay Thompson a adăugat 28 puncte, Stephen Curry a izbutit 18 puncte, 8 pase decisive, 6 recuperări, Andre Iguodala a terminat cu 11 puncte, iar Draymond Green a terminat cu 5 puncte, 9 recuperări și 9 pase decisive pentru învingători.

James Harden a replicat cu 41 puncte, 7 pase decisive, Chris Paul a adăugat 23 puncte, 11 recuperări, Eric Gordon a venit cu 15 puncte de pe bancă, iar Clint Capela a încheiat cu 12 puncte, 6 recuperări pentru Rockets.

Scorul general a devenit 1-0 pentru Golden State. Meciul 2 se dispută tot în Houston. Se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.