Golden State Warriors au avansat în semifinalele Conferinței Vest

Golden State Warriors s-au calificat în turul al 2-lea din playoff-ul NBA 2018. Campioana în exercițiu a eliminat pe San Antonio Spurs cu scorul general de 4-1. Meciul 5 s-a desfășurat în California, încheindu-se cu scorul de 99-91.

Warriors au controlat situația pe tabela de marcaj, desprinzându-se pe tot parcursul primelor 36 minute de joc. Scorul la intrarea în secvența decisivă era de 79-65. Spurs nu au cedat, apropiindu-se spre finalul partidei la 93-91, însă formația gazdă a marcat ultimele șase puncte și a obținut victoria necesară închiderii acestei serii.

Într-o seară modestă de pe semicerc, unde a terminat cu 5/27 pentru 19%, Golden State a fost echipa mai productivă la aruncările din interiorul semicercului.

Foto Mark Sobhani/NBAE via Getty Images

Kevin Durant a totalizat 25 puncte, 6 recuperări, 5 pase decisive și 2 capace, Klay Thompson a adăugat 24 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive, iar Draymond Green a terminat cu 17 puncte, 19 recuperări și 7 pase decisive pentru învingători. De cealaltă parte, LaMarcus Aldridge a totalizat 30 puncte, 12 recuperări și 4 pase decisive, Patty Mills a încheiat cu 18 puncte, 5 recuperări, iar Manu Ginobili a reușit 10 puncte, 7 pase decisive și 5 recuperări pentru Spurs.

Reamintim faptul că Stephen Curry a absentat la toate meciurile acestei serii. Este încă neclar când va reveni acest jucător în angrenajul echipei antrenate de către Steve Kerr. Curry are o accidentare la genunchi.

Ettore Messina a ghidat-o pe San Antonio Spurs la ultimele trei partide ale acestui sezon. El l-a înlocuit pe Gregg Popovich, care și-a pierdut soția în urmă cu câteva zile.

Scorul general a fost de 4-1 în favoarea lui Warriors. Californienii avansează în turul al 2-lea, unde îi așteaptă New Orleans Pelicans. Avantajul terenului propriu este de partea lui Golden State. Se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte partide.

Programul jocurilor din noaptea de miercuri spre joi:

Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers (scor general 2-2)
Toronto Raptors vs Washington Wizards (3-2)
Oklahoma City Thunder vs Utah Jazz (1-3)
Houston Rockets vs Minnesota Timberwolves (3-1)

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.