Golden State se impune în Meciul 2 al seriei cu Houston

Golden State Warriors au învins Houston Rockets în Meciul 2 al semifinalelor Conferinței Vest din playoff-ul NBA 2019. Campioana în exercițiu au învins cu 115-109, apărându-și terenul propriu pentru a muta seria în Texas cu scorul general de 2-0.

Warriors au deschis jocul mai bine, desprinzându-se la nouă puncte în secvența inaugurală, similar primului meci. Scorul la jumătatea confruntării a rămas favorabil gazdelor, fiind de 58-49. Amfitrionii s-au desprins la un maxim de 15 lungimi, dar Houston a marcat ultimele opt puncte ale sfertului 3 pentru a se apropia la 82-75 cu 12 minute înainte de final.

Revirimentul texanilor a continuat în sfertul 4, când o reușită de pe semicerc semnată James Harden a strâns situația pe tabela de marcaj la o singură posesie, scor 92-89. Californienii au reacționat cu un parțial de 10-1 pentru a se desprinde din nou la peste zece puncte cu patru minute înainte de final. Rockets s-au apropiat la patru puncte cu câteva secunde rămase de disputat, însă nu au mai schimbat situația.

Învingătorii au avut avantaje la recuperare (19-11 la cele ofensive), pase decisive, intercepții, posesii pierdute și capace. Rockets au avut mai multe reușite de pe semicerc, ambele având câte 20 libere transformate, cu una executată mai mult de texani.

Kevin Durant a totalizat 29 puncte, Klay Thompson a adăugat 21 puncte, Stephen Curry a terminat cu 20, Andre Iguodala a terminat cu 16 puncte, 7 recuperări, iar Draymond Green a avut 15 puncte, 11 recuperări și 7 pase decisive pentru învingători. De cealaltă parte, James Harden a terminat cu 29 puncte, 7 recuperări pentru Houston.

James Harden și Stephen Curry au suferit accidentări minore în primul sfert al Meciului 2. Harden a încasat un deget în ochi, iar Curry și-a întors degetul mijlociu de la mâna stângă. Ambii jucători au trecut pe la vestiarele propriilor echipe pentru a primi îngrijiri medicale, dar s-au întors repede în angrenajul propriei echipe.

20 reușite de pe semicerc pentru Milwaukee Bucks

Milwaukee Bucks au egalat în seria cu Boston Celtics. Câștigătorii Conferinței Est în sezonul regulat au câștigat Meciul 2, scor 123-102. Astfel, scorul general în seria care se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri este de 1-1.

Câștigătoare în manieră convingătoare a primului meci, Boston s-a instalat la conducere în primul act, pe care l-a câștigat cu 30-25. Reacția a venit în secvența a 2-a, pe care Milwaukee a terminat-o la conducere, scor 59-55. Secvența a 3-a consemnat un parțial de 39-18 în favoarea gazdelor care s-au desprins la 25 puncte, astfel încât ultimul act nu a mai contat.

Bucks au controlat lupta la recuperare, iar din punct de vedere ofensiv au avut un număr dublu de reușite din spatele semicercului. Milwaukee a terminat cu 20/47 la acest procedeu, iar Boston a avut 10/28.

Giannis Antetokounmpo a totalizat 29 puncte, 10 recuperări, 4 pase decisive, 2 intercepții, Khris Middleton a adăugat 28 puncte, 7 recuperări, iar Eric Bledsoe a izbutit 21 puncte, 5 pase decisive pentru învingători. În replică, Marcus Morris a reușit 17 puncte, 7 recuperări, iar Jaylen Brown a terminat cu 16 puncte, 6 recuperări în contul lui Boston.

Următoarele două partide se vor desfășura în fieful lui Boston.

1 comentarii On Golden State se impune în Meciul 2 al seriei cu Houston

  • Buuun… deci in meciul 1 a fost arbitrajul, in meciul 2 Green i-a scos ochii lui Harden… it’s getting better and better. De-abia astept scuzele din meciurile urmatoare.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.