Golden State revine de la -16 pentru a se impune în duelul cu Sacramento

După ce a irosit un avantaj de 24 puncte pentru a pierde meciul precedent, Golden State a revenit de la un deficit de 16 lungimi pentru a câștiga pe terenul lui Sacramento Kings. Rezultatul final a fost de 117-106.

Warriors au reușit un sfert al 3-lea excelent, în cadrul căruia s-a consemnat un parțial de 39-22. Kings au construit un avantaj consistent pe parcursul primei reprize, dar au început să cedeze pe finalul ei. La jumătatea partidei echipa din Sacramento conducea cu scorul de 58-51.

Stephen Curry a totalizat 30 puncte, 6 pase decisive, Kevin Durant a adăugat 28 puncte, 7 recuperări, 6 pase decisive, 4 capace, iar Klay Thompson a terminat cu 18 puncte, 6 recuperări pentru învingători. Rudy Gay a replicat cu 23 puncte, iar DeMarcus Cousins a reușit 17 puncte, 10 recuperări și 5 pase decisive pentru Kings.

Golden State are 32-6 la general, iar Sacramento a ajuns la 15-22.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.