Golden State învinge Houston pentru prima dată în acest sezon

Golden State Warriors au învins pe terenul lui Houston Rockets, scor 106-104. Este primul succes obținut de campioana NBA în fața texanilor după confruntarea din finala Conferinței Vest din sezonul trecut.

Partida a avut loc în Houston, fiind controlată de californieni. Aceștia s-au desprins la zece lungimi în primul sfert, dar Rockets au reacționat înaintea pauzei și s-au apropiat la 54-52.

Foto: Bill Baptist/NBAE via Getty Images

Repriza secundă a consemnat câte 52 puncte de ambele părți, însă Warriors au avut inițiativa mai mereu, incluzând momentele de final. Houston s-a apropiat amenințător în ultimele minute, dar nu a reușit să răstoarne situația pe tabela de marcaj.

Klay Thompson a totalizat 30 puncte, 6 recuperări, DeMarcus Cousins a reușit 27 puncte, 8 recuperări, 7 pase decisive, iar Stephen Curry a adăugat 24 puncte, 5 pase decisive, 4 recuperări pentru Golden State. Kevin Durant a absentat din cauza unei accidentări.

De cealaltă parte, James Harden a reușit 29 puncte, 10 pase decisive, 3 intercepții, Chris Paul a adăugat 24 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive, iar Eric Gordon a încheiat cu 17 puncte pentru Houston.

Texanii au câștigat primele trei confruntări directe cu Golden State în actualul sezon competițional. Așadar, scorul general al duelurilor directe este de 3-1 în favoarea lui Houston în faza regulată a actualului sezon.

Warriors au 46-21 și se mențin pe primul loc în conferința Vest. Rockets își văd oprit șirul succeselor la nouă, având 42-26 la general, bilanț cu care împart locurile 3-4, alături de OKC Thunder.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.