Golden State câștigă meciul de deschidere al finalei Conferinței Vest în playoff-ul NBA 2019

Golden State Warriors au deschis finala Conferinței Vest din playoff-ul NBA cu o victorie în fața lui Portland TrailBlazers. Partida desfășurztă în Oakland s-a încheiat cu scorul de 116-94.

Formația antrenată de Steve Kerr a avut mai mereu inițiativa, conducând la capătul fiecărei secvențe: 27-23, 54-45, respectiv 77-71. Desprinderea decisivă s-a consemnat în sfertul al 4-lea, pe fondul unui parțial de 39-23.

Warriors au avut 17 coșuri de trei puncte cu un procentaj de 52%! Blazers au câștigat lupta la recuperare (16-11 la cele ofensive), însă nu au reușit să se apropie de adversar din punct de vedere al numărului de reușite din acțiune.

Stephen Curry a făcut din nou pasul în față în absența lui Kevin Durant. El a înscris nouă coșuri de trei puncte și a terminat cu 36 puncte, 7 pase decisive și 6 recuperări pentru formația învingătoare. Klay Thompson a contribuit cu 26 puncte, iar Draymond Green a terminat cu 12 puncte, 10 recuperări, 5 pase decisive și 3 capace.

Damian Lillard a totalizat 19 puncte, 6 pase decisive, iar Mo Harkless, CJ McCollum și Rodney Hood au înscris câte 17 puncte pentru Portland. De notat că Enes Kanter a terminat cu 10 puncte, 16 recuperări.

Scorul general este de 1-0. Meciul 2 se dispută tot în California. Se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.