Gest impresionant din partea lui Mike Conley

Mike Conley, conducătorul de joc al echipei Memphis Grizzlies, a făcut un gest deosebit. El a achiziționat 500 de bilete pentru Meciul 3 al seriei cu San Antonio Spurs, din primul tur al playoff-ului NBA. Acesta se va desfășura în orașul lui Elvis și va fi primul din postsezon pe teren propriu pentru Grizzlies.

Conley a anunțat că va oferi biletele gratuit pentru 500 de suporteri ai echipei pentru care evoluează. Acest lucru se va întâmpla în cursul după-amiezei de miercuri. Jucătorul a anunțat că va oferi biletele pe criteriul pimul venit, primul servit. Acțiunea se va desfășura după antrenamentul lui Memphis din cursul zilei amintite.

Grizzlies sunt conduși cu 2-0 la general în seria cu San Antonio Spurs. Conley a încasat primul fault tehnic din cariera profesionistă în Meciul 2 al seriei amintite, fiind frustrat de maniera de arbitraj după cum a remarcat David Fizdale, antrenoul lui Memphis la conferința de presă ce a urmat meciului amintit.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.