Gazdele s-au impus în ziua a 2-a din playoff-ul NBA 2019

Portland, Milwaukee și Houston au câștigat meciurile de deschidere ale seriilor pe care le dispută în primul tur al playoff-ului NBA 2019. Acestea s-au impus pe teren propriu.

Portland TrailBlazers au depășit pe OKC Thunder, scor 104-99. Partida a demarat favorabil lui Blazers, echipă care s-a desprins la 39-25 în primul act. Thunder au redus din deficit și s-au apropiat amenințător pe tabela de marcaj, scor 93-92, cu trei minute înainte de final. Totuși, gazdele au rămas în avantaj impunându-se în deschiderea unei serii ce se anunță foarte disputată.

Damian Lillard a reușit 30 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive, 3 intercepții, CJ McCollum a adăugat 24 puncte, 6 recuperări, iar Enes Kanter a încheiat cu 20 puncte și 18 recuperări (7 ofensive) pentru învingători. Paul George a replicat cu 26 puncte, 10 recuperări și 4 intercepții, iar Russell Westbrook a reușit un triple-double cu 24 puncte, 10 recuperări și 10 pase decisive pentru OKC.

Milwaukee Bucks au zdrobit pe Detroit Pistons, scor 121-86. Partida a demarat cu un parțial de 38-18 și nu a avut istoric, fiind controlată cu autoritate de echipa cu cel mai bun bilanț în sezonul regulat. De altfel, ecartul a urcat la 27 puncte în minutul 24, respectiv la 36 cu 12 minute rămase de disputat.

MILWAUKEE, WI – APRIL 14: Foto Nathaniel S. Butler/NBAE via Getty Images

Giannis Antetokounmpo (foto) a totalizat 24 puncte, 17 recuperări și 4 pase decisive, alți șase jucători având cel puțin zece puncte pentru Milwaukee. Luke Kennard a replicat cu 21 puncte pentru Detroit.

Houston Rockets au depășit pe Utah Jazz, scor 122-90. Partida a fost mult mai echilibrată decât indică rezultatul final. Texanii au fost mai mereu în avantaj, însă desprinderea decisivă s-a consemnat în ultimul sfert, pe fondul unui parțial de 39-19.

James Harden a totalizat 29 puncte, 10 pase decisive, 8 recuperări, Eric Gordon a adăugat 17 puncte, iar Clint Capela a terminat cu 16 puncte, 12 recuperări pentru învingători. Rockets au avut șapte jucători cu peste zece puncte marcate. Rudy Gobert a replicat cu 22 puncte, 12 recuperări, iar Donovan Mitchell a adăugat 19 puncte, 5 recuperări pentru Jazz.

Scorul general este de 1-0 în aceste serii. De notat că ziua de duminică (14.04) a rezervat victorii pe linie pentru gazde, în condițiile în care și Boston a depășit pe Indiana. Sâmbătă (13.04), în prima zi de playoff, oaspeții au învins în trei din cele patru dueluri.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.