Galați învinge la Mediaș în Grupa Galbenă

CSM Phoenix CSU Galați, formație provenită din Grupa valorică C, a repurtat primul succes în Grupa Galbenă a Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2018/19. Formația pregătită de Dragan Radovic s-a impus pe terenul lui CSM Mediaș, scor 86-74, în deschiderea etapei a 2-a.

Partida a demarat sub semnul echilibrului, primul act încheindu-se la egalitate, scor 22-22. Cele două protagoniste s-au succedat de șapte ori la conducere pentru ca în finalul primei reprize să se consemneze desprinderea oaspeților. Aceștia au intrat în avantaj la vestiare, scor 49-36.

CSM Phoenix CSU s-a desprins la 15 puncte în debutul reprizei a 2-a, însă CSM Mediaș a replicat și s-a apropiat la o posesie în ultimul minut al sfertului 3, scor 60-63. Gălățenii s-au menținut în avantaj pe tot parcursul ultimelor zece minute, secvența decisivă aparținându-le cu 23-14.

Phillip Miller a reușit 21 puncte, 5 recuperări, Marko Perovic a adăugat 18 puncte, Nebojsa Dukity a terminat cu 13 puncte, iar Vladimir Djordjevic a izbutit 11 puncte, 5 pase decisive și 4 recuperări pentru învingători. De cealaltă parte, Stefan Sajin a reușit 23 puncte, 10 recuperări, Kareem Storey a adăugat 15 puncte, iar Andrija Simovic a terminat cu 13 puncte, 5 recuperări pentru Mediaș.

Reamintim că CSM Phoenix CSU Galați a câștigat GVC cu 17-1 la general, dar a pierdut categoric pe teren propriu în prima etapă din Grupa Galbenă, cu Steaua București. CSM Mediaș a venit din GVB și a cedat în prima rundă din faza a 2-a pe terenul lui CSO Voluntari. Astfel, Mediaș are 0-2, iar Galați ajunge la 1-1 cu victorie în deplasare.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.