Gabriela Mărginean, 36 puncte și victorie în prima etapă din retur în campionatul Turciei

Gabriela Mărginean a avut o prestație impresionantă în victoria repurtată de Adana, în cursul zilei de sâmbătă (12.01), în campionatul Turciei la baschet feminin – ediția 2018/19. Sportiva originară din Cluj-Napoca a avut un aport ofensiv deosebit în victoria repurtată asupra lui Izmit, scor 84-79.

În aproape 40 minute de joc, Gabi a marcat 36 puncte. Ea a avut 12/16 la aruncările de două puncte, 2/6 de pe semicerc și 6/6 la linia de pedeapsă. A adăugat 6 recuperări, 4 intercepții, 3 pase decisive și două posesii pierdute. Românca a avut trei greșeli personale și șase faulturi obținute. Mărginean a terminat cu 39 la eficiență și 5 la +/-.

Mărginean are medii stagionale de 17.2 puncte, 3.9 recuperări și 1.9 pase decisive în aproape 30 minute pe meci.

Adana are 5-9 la general după prima etapă din returul campionatului Turciei. Echipa românceu se situează pe locul al 10-lea în ierarhia la zi a competiției.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.