Franklin va fi din nou coleg cu Denison și Comagic

William Franklin s-a despărțit de Energa Czarni Slupsk. Jucătorul american a fost înlocuit de către Jerel Blassingame, jucător cu experiență la nivel de Euroligă și care se întoarce practic la această formație.

La câteva zile după legitimarea lui Blassingame, fostul conducător de joc al CSM-U Oradea a ajuns la un acord cu o altă echipă din Polonia. Este vorba despre Polski Cukier Torun. Astfel, Will li se alătură lui Sean Denison și Zarko Comagic, jucători alături de care a jucat finala Cupei României și a Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2013/14.

În zece partide disputate pentru Energa Czarni, Franklin a avut medii statistice de 10.7 puncte. 6.5 pase decisive, 3.0 recuperări și 1.0 intercepții cu 2.8 posesii pierdute în 33 minute pe meci. Formația din Slupsk a câștigat patru din cele zece partide disputate alături de Will și se clasează pe poziția a 9-a din totalul de 16 echipe.

În schimb, Torun are 3-7 la general și ocupă locul al 15-lea, pierzând șapte din ultimele opt partide disputate.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.