Franklin, Denison și Comagic înving pe terenul echipei lui Vlad Moldoveanu

PGE Turow Zgorzelec a pierdut meciul cu Polski Cukier Torun, din sezonul regulat al campionatului Poloniei la baschet masculin. Partida s-a încheiat cu scorul de 86-90.

Compatriotul nostru, Vlad Moldoveanu, a avut doar șapte minute de joc, perioadă în care nu a reușit să se facă remarcat din punct de vedere statistic. El a irosit cele două aruncări din acțiune efectuate.

De cealaltă parte s-au evidențiat doi foști jucători ai echipei CSM Oradea. Este vorba despre fundașul american William Franklin, respectiv pivotul canadian Sean Denison.

Will a avut 19 puncte, 8 pase decisive și 6 recuperări în 35 minute de joc pentru 20 la eficiență. În schimb, Sean a avut 20 puncte, 12 recuperări și 2 pase decisive pentru 27 la eficiență. Zarko Comagic, alt fost jucător la CSM Oradea, a bifat 16 minute, perioadă în care a totalizat 4 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive pentru 9 la eficiență.

În urma acestui rezultat PGE Turow are 15-3 la general și împarte prima poziție a clasamentului cu vicecampioana Zielona Gora. În schimb, Cukier Torun are 7-12 și urcă pe locul al 10-lea.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.