Fost jucător în Liga ACB, Zoran Vrkic se alătură lui Dinamo Știința București

Zoran Vrkic este noul jucător al lui Dinamo Știința București. Anunțul a fost făcut de către petnapetblog.com.

Înalt de 1.93 metri, Vrkic evoluează la poziția 2. El este originar din Rijeka și a evoluat în ultimul sezon pentru Nantes (Franța) și Oviedo (Spania).

În Hexagon a bifat 19 prezențe și a avut medii statistice de 7.2 puncte, 3.6 recuperări și 1.2 pase decisive. În schimb, a bifat 16 prezențe în cel de-al 2-lea eșalon iberic, unde a avut medii de 5.1 puncte, 2.4 recuperări și 0.6 pase decisive pe partidă.

În sezonul 2016/17 a jucat la Karpos Sokoli, din Macedonia. Aici a avut medii statistice de 11.8 puncte, 5.2 recuperări și 2.0 pase decisive în Liga Adriatică.

Vrkic are două sezoane în Liga ACB, cel mai puternic campionat național din Europa. În primul eșalon iberic a bifat 61 prezențe și are medii statistice de 6.3 puncte, 2.5 recuperări și 0.4 pase decisive. El are procentaje de 55% la aruncările de două puncte, 35% la trei puncte și 83% la linia de pedeapsă.

De-a lungul carierei, Zoran Vrkic a jucat pentru următoarele echipe: Postojna, Karpos Sokoli Sibenik, Split, Union Olimpija, Porumbel, Fortitudo, Zadar, Ikaros, Bilbao și Gipuzkoa.

Este cel de-al 3-lea străin și al 4-lea transfer perfectat de Dinamo Știința București în această vară. Ceilalți nou veniți sunt Enes Latifagic, Justin Baker, respectiv Vlad Corpodean.

1 comentarii On Fost jucător în Liga ACB, Zoran Vrkic se alătură lui Dinamo Știința București

  • Pe un site apare ca echipa ar folosi baza Dinamo iar ca lot se ocupa Stiinta si ca s-au reunit sub comanda lui Tudor Costescu. Iar ieri ar fi avut un amical cu Voluntari. In rest mister total…

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.