Au fost anunțați arbitrii care vor oficial la Final Four-ul Euroligii 2016

Euroleagu Basketball a anunțat numele arbitrilor selectați să oficieze meciurile turneului final de la Berlin, programat a se desfășura între 13 și 15 mai anul curent. Șapte cavaleri ai fluierului au fost convocați pentru evenimentul din capitala Germaniei.

Cei șapte sunt: Christos Christodoulou (Grecia), Damir Javor (Slovenia), Luigi Lamonica (Italia, foto), Olegs Latisevs (Letonia), Robert Lottermoser (Germania), Piotr Pastusiak (Polonia), respectiv Borys Ryzhyk Ucraina). Patru dintre aceștia au oficiat și la Final Four-ul de la Madrid, desfășurat anul trecut. Este vorba despre Christodoulou, Latisevs, Lottermoser și Ryzhyk.

Cinci dintre acești arbitri au condus meciuri de la F4-ul Euroligii la cel puțin alte patru ediții. În schimb, doi dintre ei – Javor și Pastusiak – se află la debutul absolut la turneul final al competiției de top din baschetul european la nivel de club.

Lottermoser se află la cel de-al 6-lea Final Four de Euroligă consecutiv. Ryzhyk este la cel de-al 6-lea turneul final, pentru ca Lamonica, Christodolou și Latisevs să fie la cel de-al 5-lea.

Toți șapte au arbitrat la FIBA World Cup 2014 și au fost anunțați pe lista arbitrilor care vor oficia la Jocurile Olimpice 2016.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.