Flowers pentru CSM Steaua București înainte de 8 martie

CSM Steaua București a anunțat legitimarea lui Jonte Flowers. Americanul revine în România după ce a petrecut a 2-a jumătate a sezonului precedent alături de BC SCM Timișoara.

Înalt de 1.96 metri, jucător de pozițiile 2-3, Flowers sosește de la Juventus Utenos, alături de care a evoluat în actuala ediție Basketball Champions League. În uniforma lituanienilor, Jonte a avut medii de 5.9 puncte, 4.1 recuperări și 1.9 recuperări cu 1.6 intercepții pentru 8.9 la eficiență. El a bifat 14 prezențe în competiția amintită.

În vârstă de 33 ani, Flowers a făcut cunoștință cu baschetul românesc pe vremea când juca sub comanda lui Jukka Toijala, în Finlanda. El a evoluat împotriva lui CSU Asesoft Ploiești. Ulterior prahovenii l-au legitimat pe acest jucător, alături de care au cucerit ultimele două titluri naționale.

Flowers are 55 meciuri jucate în LNBM cu medii de 13.4 puncte, 5.0 recuperări, 2.8 pase decisive și 2.2 intercepții pentru 15.7 la eficiență în aproape 34 minute pe partidă. El are 55% la două puncte, 35% la trei puncte, respectiv 79% la linia de pedeapsă.

✌️ Buzzer beater pentru CSM Steaua București EximBank! Fiindcă primăvara începe oficial mâine, ne bucurăm să vă anunțăm…

Posted by CSM Steaua Baschet on 28 Februarie 2018

De-a lungul carierei, Flowers a mai jucat pentru Solna Vikings, JA Vichy, Hyères-Toulon Var Basket, Kataja Basket, respectiv Fortitudo Bologna. El a avut parte de două accidentări grave, una chiar alături de Asesoft, însă a reușit să revină și să evolueze la un nivel ridicat.

Flowers este al 2-lea extra transfer perfectat de CSM Steaua București de la ultimul meci oficial disputat. Militarii l-au readus pe pivotul Randal Falker. Așadar două mutări foarte importante pentru militari pentru finalul sezonului actual.

Foto: www.championsleague.basketball

1 comentarii On Flowers pentru CSM Steaua București înainte de 8 martie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.