Final spectaculos de meci între Chicago Bulls și Indiana Pacers

Indiana Pacers și Chicago Bulls au oferit un spectacol senzațional în duelul direct din noaptea de vineri spre sâmbătă în NBA. Formația din Indianapolis a învins cu scorul de 119-116, după o rewpriză de prelungiri.

Zach LaVine a forțat intrarea în prelungiri cu o aruncare de trei puncte prin care a restabilit egalitatea la 10-5. În runda suplimentară s-a mers cap la cap, Lauri Markkanen restabilind egalitatea la 116, cu o altă triplă în contul lui Bulls, când mai erau nouă secunde.

Victor Oladipo (foto) a replicat cu o aruncare de trei puncte, cu panoul, înaintea căreia cei de la Bulls au reclamat abatere de teren, nesancționată de arbitri. Reușita fundașului de la Indiana a fost decisivă, chiar dacă nu a fost ultima minge care a intrat în coș. Același LaVine a înscris din nou de pe semicerc, însă s-a constatat că el a eliberat mingea prea târziu, astfel încât această reușită nu a contat.

Oladipo a totalizat 36 puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive și 3 intercepții, Domantas Sabonis a adăugat 23 puncte, 12 recuperări, alți trei jucători având cel puțin zece puncte marcate pentru învingători. În replică, LaVine a reușit 31 puncte, Markkanen a adăugat 27 puncte, 9 recuperări, iar Kris Dunn a terminat cu 16 puncte, 17 pase decisive pentru Bulls.

Indiana are 26-12 la general, iar Chicago a ajuns la 10-29.

3 comentarii On Final spectaculos de meci între Chicago Bulls și Indiana Pacers

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.