Final incendiar la meciul dintre Denver și Oklahoma City

Denver Nuggets au învins pe Oklahoma City Thunder, scor 127-124, la capătul unui meci spectaculos și care a avut parte de două reușite de senzație în ultima secundă și jumătate a partidei.

Paul George a transformat o aruncare de trei puncte, prin care a egalat situația la 124. OKC au repus mingea când mai erau ceva mai mult de cinci secunde de jucat. El a aruncat de pe semicerc și a marcat, ceasul oprindu-se la 1.4 secunde. Cu această reușită, PG a ajuns la 43 puncte marcate în acest meci.

Gary Harris a răspuns cu exact aceeași monedă. Denver a repus mingea pe partea opusă, până la amintitul jucător. Acesta a aruncat și mingea a intrat în coș pe sirenă.

Nuggets au reușit să se desprindă la 15 lungimi în prima repriză, pe parcursul căreia au marcat 72 puncte. Echipa din Colorado a ajuns la peste 100 puncte marcate la capătul celui de-al 3-lea sfert, păstrând avantajul de 15 lungimi. Thunder au replicat în secvența decisivă, cu un parțial de 35-20 prin care au egalat situația pe tabela de marcaj cu 1.4 secunde rămase pe ceas. Harris a găsit soluția câștigătoare chiar la final.

Jamal Murray a reușit 33 puncte, 5 pase decisive, Nikola Jokic a adăugat 29 puncte, 14 recuperări, iar Gary Harris a terminat cu 25 puncte pentru Denver. În replică, Paul George a avut 43 puncte, 5 recuperări și 5 pase decisive, iar Russell Westbrook a bifat un dublu double-double cu 20 puncte și 21 pase decisive, ratând triple-double-ul deoarece a cules 9 recuperări.

Denver are 27-25 la general. În schimb, Oklahoma City ajunge la 30-22.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.