Final Four-ul Euroligii masculine 2019 se vede la TV

În perioada 17-19 mai anul curent, la Vitoria, în Fernando Buesa Arena, se va desfășura Final Four-ul Euroligii masculine – ediția 2018/19. Echipele clasate pe primele patru locuri la încheierea sezonului regulat au câștigat seriile de playoff pe care le-au disputat și astfel au avansat în careul de ași al competiției.

Real Madrid, deținătoarea trofeului și cea mai titrată echipă din istoria competiției (incluzând perioada în care ea a fost păstorită de FIBA), s-a calificat după 3-0 în compania lui Panathinaikos Atena.

În schimb, Fenerbahce Istanbul și CSKA Moscova, ocupantele primelor două poziții la încheierea sezonului regulat, au pierdut câte un meci pe teren propriu, însă au câștigat de două ori fiecare în deplasare pentru a-și asigura prezența în Final Four. Fener a trecut de Zalgiris Kaunas, iar CSKA de KirolBet Baskonia. Așadar, moscoviții se întorc la Vitoria, acolo unde și-au asigurat prezența la Final Four.

În fine, Anadolu Efes Istanbul a depășit pe FC Barcelona cu scorul general de 3-2. Turcii au fost în avantaj după primul și al 3-lea meci, însă catalanii au egalat, atât la 1, în Turcia, cât și la 2, în Spania. Decisivul a fost controlat de Efes, formație ce a marcat cu generozitate de pe semicerc în acea partidă pentru a completa lista semifinalistelor.

Programul turneului final este următorul:

Vineri – 17 mai
Ora 19:00, Fenerbahce Istanbul vs Anadolu Efes Istanbul – DigiSport 3
Ora 22:00, CSKA Moscova vs Real Madrid – DigiSport 3, Look Sport

Duminică – 19 mai
Ora 18:30, Finala mică – DigiSport 4
Ora 21:30, Finala – DigiSport 4, Look Sport

Așadar, iubitorii baschetului european au posibilitatea să urmărească meciurile în transmisiune directă pe două posturi TV diferite. Finala va fi comentată de către Marcel Țenter pe Look Sport.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.