Final Four-ul Basketall Champions League este în direct la DigiSport

Final Four-ul Basketball Champions League – ediția inaugurală (2017) se va desfășura în perioada 28-30 aprilie, la Tenerife, Spania, în cea mai mare insulă din arhipelagul Insulelor Canare. Evenimentul va putea fi urmărit în transmisiune directă la DigiSport. Încă o mostră cu privire la interesul manifestat de canalul TV amintit față de sportul cu mingea la coș nu doar din România ci și din Europa.

Semifinalele competiției sunt programate vineri (28.04). DigiSport 4 va transmite ambele partide în direct, cu începere de la orele 19 și 22. Este vorba despre următoarele încleștări:

AS Monaco vs Banvit Bandirma – ora 19.00
Iberostar Tenerife vs Umana Reyer Venezia – ora 22.00

Organizatorul competiției, FIBA, va organiza în cursul zilei de sâmbătă (29.04), un seminar la care sunt invitați să participe reprezentanții tuturor cluburilor care au evoluat în grupele Basketball Champions League. Ulterior, în cursul serii aceleiași zile se va desfășura o ceremonie în cadrul căreia vor fi premiați și recompensați cei mai buni jucători ai competiției.

Finala și meciul pentru locul 3 se vor desfășura în cursul zilei de duminică (30.04). Câștigătoarea competiției va fi recompensată cu suma de 500.000 euro.

Reamintim că România a fost reprezentată de CSM CSU Oradea în grupele acestei competiții.

Programul transmisiunilor TV baschetbalistice poate fi consultat AICI.

Foto: www.basketballcl.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.