Final de drum pentru Alex Olah în FIBA Europe Cup

Alex Olah a încheiat aventura în FIBA Europe Cup. Echipa sa, Belfius Mons Hainaut, a pierdut jocul decisiv de calificare, cu Telekom Bonn, scor 72-82.

Titularizat în partida cu formația germană, Olah a avut 14 minute de joc, perioadă în care nu a avut nicio aruncare din acțiune. El a terminat cu un punct, 2 pase decisive, o recuperare și o intercepție. Alex a comis patru greșeli personale și a terminat cu un indice de 3 la eficiență și -2 la +/-.

olahalex

În patru partide, Olah a avut medii de 5 puncte, 2.8 recuperări, 1.2 pase decisive și 0.5 capace în 18.3 minute pe partidă. De asemenea, a avut procentaje de 38% la aruncările de două puncte, 25% la trei puncte, respectiv 83% la linia de pedeapsă. Românul a avut indici de 5.2 la eficiență și 4.5 la +/-.

Mons Hainaut a terminat pe locul 3 în Grupa C, cu un bilanț general de 1-3. Belgienii continuă în competiția internă.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.