Final de aventură pentru Emi Cățe în Champions League. El a stabilit un record de capace!

UCAM Murcia a fost eliminată în optimile de finală ale Basketball Champions League. Formația la care evoluează Emanuel Cățe a fost eliminată de Antwerp Giants cu scorul general de 145-152.

Ibericii au câștigat manșa a 2-a, pe teren propriu, cu scorul de 78-77, după ce în tur au cedat cu 67-75. Murcia a condus la un moment dat cu zece puncte în retur și avea un plus de opt lungimi la intrarea în ultimul sfert. Mai mult, cu patru minute înainte de finalul jocului scorul era de 78-69, ecart suficient pentru echipa compatriotului nostru pentru calificare.

Foto: www.championsleague.basketball

Similar celor consemnate în partida din urmă cu o săptămână, Antwerp a marcat ultimele opt puncte ale partidei. Astfel, belgienii și-au asigurat calificarea, reușind să elimine cea mai bună echipă din sezonul regulat al competiției. De altfel, Murcia părăsește Champions League în condițiile în care a suferit doar două înfrângeri în 18 partide disputate.

În 20 minute și 22 secunde de joc, Emi Cățe a totalizat 10 puncte, având 5/6 la aruncările din acțiune cu 0/3 la linia de pedeapsă. Românul a totalizat 5 recuperări (3 ofensive) și 7 capace pentru 15 la eficiență. El a stabilit un record absolut de capace administrate într-un meci în Champions League.

Cățe termină aventura în Champions League cu 17 partide disputate și medii statistice de 7.3 puncte, 5.3 recuperări (2.7 ofensive), 1.3 capace și 10.9 la eficiență în 18.2 minute pe partidă. Emi a avut 62% la aruncările din acțiune și 55% la linia de pedeapsă.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.