Final 8. CSM Steaua București avansează în semifinalele Cupei României

CSM Steaua București a surclasat pe Timba Timișoara, scor 103-55, în cel de-al 2-lea meci la turneul final al Cupei României la baschet masculin – ediția 2017/18. Jocul de la Sepsi Arena a fost controlat de echipa lui Jukka Toijala și Sașa Ocokoljic.

Partida a demarat în nota de dominare a militarilor. Aceștia s-au instalat la conducere din primele momente și s-au desprins la peste 20 puncte în primele zece minute de joc. Ecartul a continuat să crească, scorul la pauză fiind de 60-28. Lucrurile nu s-au schimbat în repriza secundă, însă diferența nu a mai crescut în aceleași coordonate.

Cu ocazia acestui meci s-a conemnat revenirea lui Marius Runkauskas. Lituanianul a absentat trei luni de pe parchet din cauza unei operații de quadriceps. El a totalizat 11 puncte și 2 pse decisive în 11 minute de joc, având 3/3 la trei puncte și 1/1 la două puncte.

Cameron Naylor și Andre Pierce au absentat de la formația antrenată de către Dan Ionescu.

Dragan Zekovic a avut 16 puncte, 6 recuperări, 6 pase decisive pentru 28 la eficiență, fiind desemnt BT player of the game. Brandon Taylor a adăugat 15 puncte, 8 pase decisive, 4 recuperări, iar Pavel Marinov și Georges Darwiche au avut câte 12 puncte fiecare. În replică, Mario Lazăr a reușit 12 puncte, 9 recuperări pentru Timba.

CSM Steaua București pătrunde în semifinalele Cupei României pentru a 2-a oară consecutiv. Militarii se duelează cu CSM CSU Oradea pentru un loc în finala competiției. Confruntarea are loc luni (12.02), ora 17.15, tot la Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.