Filip Adamovic se alătură lui KK Igokea

Filip Adamovic a semnat un angajament cu Igokea Aleksandrovac. Fundașul bosniac se alătură formației antrenate de către Nenad Trajkovic.

https://www.instagram.com/p/Bn6U9YzgaosZfvWJOQ75JbIYoBcDms43Fa59Q80/?taken-at=709528510

În vârstă de 30 ani, Adamovic a evoluat în ultimul sezon pentru Tsmoki Minsk, alături de care a evoluat în campionatul din Belarus și Liga VTB. Anterior a jucat în România pentru CSU Asesoft Ploiești, BC Mureș și U-BT Cluj-Napoca. A fost campion al României de două ori, pierzând o finală LNBM. De asemenea, a cucerit Cupa României de două ori și a pierdut o dată în ultimul act al acestei întreceri.

Adamovic a mai jucat pentru Igokea între 2006 și 2008, respectiv între 2011 și 2013. De altfel, Filip a debutat la nivel de seniori alături de această grupare.

El a mai jucat pentru Mladost Mrkonjić Grad, Borac Banja Luka, Sloboda Tuzla și Servitium Gradiška.

Igokea a evoluat la finele săptămânii trecute la Oradea, într-o dublă în compania lui CSM CSU din localitate. Bosniacii au învins de ambele ori. Adamovic nu era sub contract cu Igokea la acea vreme, el alăturându-se echipei din această săptămână.

Sezonul 2018/19 demarează în mod oficial penru Igokea cu SuperCupa Ligii Adriatice. Acesta este un eveniment găzduit chiar la Aleksandrovac. Adversar în primul tur este însăși deținătoarea Ligii Adriatice, Buducnost Pogdorica.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.