Filip Adamovic aduce victoria pentru Igokea la Zagreb

Filip Adamovic, fost campion al României cu CSU Asesoft Ploiești și U-BT Cluj-Napoca, respectiv vicecampion cu BC Mureș, s-a întors de curând în țara sa natală, la Igokea Aleksandrovac. În etapa a 2-a din sezonul regulat al Ligii Adriatice, fundașul ex-iugoslav a ieșit la rampă.

Adamovic a înscris coșul victoriei în partida cu Cibona, de la Zagreb, care a tras cortina peste etapa a 2-a. Filip a finalizat o acțiune individuală, cu 4.3 secunde rămase din timpul de joc. Reușita sa, de două puncte, a separat cele două echipe, stabilind scorul final, de 86-84.

Reușita lui Adamovic, din imaginile alăturate, a fost desemnată faza etapei a 2-a în Liga Adriatică – ediția 2018/19.

În 26 minute de joc, Adamovic a totalizat 10 puncte (4/7 din acțiune, 1/2 la linia de pedeapsă), 2 pase decisive, o recuperare și o intercepție, făr minge pierdută pentru 10 la eficiență și 5 la +/-.

Coleg al lui Adamovic, Sava Lesic a fost desemnat MVP al etapei a 2-a în Liga Adriatică. El a totalizat 19 puncte, 15 recuperări, 3 pase decisive pentru 30 la eficiență în 35 minute de joc.

Aceasta este prima victorie pentru Igokea în sezonul 2018/19. În prima etapă, bosniacii au pierdut pe teren propriu, scor 79-80, cu Mega Bemax.

Foto: www.aba-liga.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.