Filip Adamovic a semnat în Belgia

Filip Adamovic, fost jucător în Liga Națională de baschet masculin a României, la echipe precum CSU Asesoft Ploiești, BC Mureș și U-BT Cluj-Napoca, a fost legitimat de Belfius Mons Hainaut, în primul eșalon al Belgiei. El se află la primul angajament în această țară.

Adamovic are 31 ani, măsoară 1.84 metri și evoluează la poziția 1. El va juca pentru antrenorul Vedran Bosnic, cel care este în prezent și selecționerul Bosniei-Herțegovina, țara de orifine a amintitului baschetbalist.

Ultimul angajament al lui Filip a fost alături de Igokea. El a avut medii statistice de 7.8 puncte, 5.0 pase decisive și 2.8 recuperări în 24 minute pe partidă. Adamovic a terminat sezonul 2018/19 cu procentaje de 35% la aruncările de trei puncte și 82% la linia de pedeapsă în 21 apariții.

În afara angajamentelor din România, Adamovic a mai jucat pentru Mladost, Borac, Tuzla, Igokea, Tsmoki Minsk. Palmaresul său cuprinde câte un titlu de campion al României cu Asesoft Ploiești și U-BT Cluj-Napoca, respectiv două cupe ale României cu formația din Cluj.

Belfius Mons Hainaut a ocupat locul 6 în sezonul 2018/19 în Belgia. De asemenea, a fost semifinalistă în cupa națională. Pe plan continental a participat în grupele FIBA Europe Cup.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.