FIBA Hall of Fame – Promoția 2017

Sâmbătă (30.09), la Geneva, Elveția, a avut loc ceremonia de introducere în FIBA Hall of Fame – promoția 2017. Evenimentul s-a consemnat la aniversarea a 85 ani de existență FIBA.

Introduși în galeria nemuritorilor baschetului internațional au fost șapte jucători, un antrenor și o echipă, fiecare dintre aceștia punându-și amprenta asupra sportului cu mingea la coș.

Jucători – Mickey Berkowitz (Israel), Pero Cameron (New Zealand), Toni Kukoc (Croatia), Razija Mujanovic (Bosnia and Herzegovina), Shaquille O’Neal (USA, a absentat), Valdis Valters (Latvia)

Antrenor – Dusan Ivkovic (Serbia)

Echipă – Dream Team (USA)

În cadrul ceremoniei au luat parte Horacio Muratore – președinte FIBA, Patrick Baumann – secretar general FIBA și membru CIO, respectiv Borislav Stankovic – membru de onoare al FIBA.

FIBA Hall of Fame a fost inaugurat în anul 2007, având deviza „For those who made the game”.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.