FIBA Europe Cup 2018/19 – Faza a 2-a a ajuns la jumătate

Trei echipe sunt neînvinse la jumătatea fazei a 2-a a grupelor din FIBA Europe Cup – ediția 2018/19. Runda a 3-a a cuprins confruntarea dintre Avtodor Saratov și Bakken Bears, echipe neînvinse în Grupa L. Duelul a avut loc în Rusia, fiind adjudecat de gazde cu scorul de 71-60. Astfel, formația angrenată în Liga VTB devine lider solitar al Grupei L, iar campioana Danemarcei suferă prima înfrângere în această competiție.

s.Oliver Wurzburg a spulberat pe Szolnok Olaj KK, scor 118-71, pentru a-și consolida prima poziție în clasamentul Grupei I. În schimb, Pallacanestro Varese a triumfat pe terenul lui Donar Groningen, scor 73-67, pentru a se menține neînvinsă în fruntea Grupei K.

În altă ordine de idei, Alba Fehervar a obținut un succes zdrobitor pe terenul lui Ironi Ness Ziona. Israelienii nu au avut nicio șansă în fața maghiarilor la care evoluează Martin Zeno. Aflată într-o situație disperată în campionatul Ungariei, formația din Szekesfehervar a învins cu scorul de 93-70 pe terenul echipei care a eliminat pe U-BT Cluj-Napoca în preliminariile FIBA Europe Cup.

Rezultatele complete ale etapei a 3-a din faza a 2-a în FIBA Europe Cup – ediția 2018/19:

Grupa I
Pinar Karsiyaka (2-1) vs Z Mobile Prishtina (1-2), scor 107-85
s.Oliver Wurzburg (3-0) vs Szolnok Olaj KK (0-3), scor 118-71

Grupa J
Balkan Botevgrad (2-1) vs Lukoil Levski Sofia (0-3), scor 81-56
Ironi Ness Ziona (2-1) vs Alba Fehervar (2-1), scor 70-93

Grupa K
Petrolina AEK Larnaca (0-3) vs Dinamo Sassari (2-1), scor 89-96
Donar Groningen (1-2) vs Pallacanestro Varese (3-0), scor 67-73

Grupa L
Avtodor Saratov (3-0) vs Bakken Bears (2-1), scor 71-60
ZZ Leiden (1-2) vs Kataja Basket (0-3), scor 87-72

Returul se va disputa pe parcursul următoarelor trei săptămâni. Primele două clasate în fiecare grupă, adică un total de opt echipe, se califică sigur în playoff-ul competiției. E posibil ca și câteva echipe de pe locurile 3 să avanseze, însă acest lucru depinde de opțiunile echipelor ce vor încheia sezonul regulat al Basketball Champions League pe locurile 5 și 6 în fiecare grupă.

Foto: FIBA.basketball

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.