FIBA Europe Cup 2018/19 – Echipele calificate în playoff

În urma rezultatelor consemnate în ultima etapă din Basketball Champions League și a deciziei anumitor echipe clasate pe locurile 5-6 în grupele acestei competiții de a renunța la dreptul de participare în playoff-ul FIBA Europe Cup s-a ajuns la situația în care toate locurile 3 în faza a 2-a a grupelor din competiția inferioară se alătură primelor două clasate în fazele eliminatorii.

Astfel, se cunosc cele 16 echipe care vor juca în playoff-ul FIBA Europe Cup. Acestea sunt:

Venite din grupele Basketball Champions League – Filou Oostende, Telekom Bonn, BK Ventspils, UNET Holon.

Locurile 1-2 în faza a 2-a a grupelor FIBA Europe Cup – s.Oliver Wurzburg, Pinar Karsiyaka, Ironi Ness Ziona, Balkan Botevgrad, Dinamo Sassari, Varese, Avtodor Saratov, Bakken Bears.

ZZ Leiden s-a calificat în playoff-ul FIBA Europe Cup. Foto: FIBA.basketball

Locurile 3 în faza a 2-a a grupelor FIBA Europe Cup (beneficiare a retragerii a patru echipe provenite de BCL eligibile să joace în playoff-ul FEC) – Z Mobile Prishtina, Alba Fehervar, Donar Groningen, ZZ Leiden.

De notat că echipele care au eliminat formațiile românești sunt în playoff. Este vorba despre Ironi Ness Ziona (Cluj), s.Oliver Wurzburg și ZZ Leiden (Oradea), respectiv Bakken Bears și Z Mobile Prishtina (Steaua).

Playoff-ul se joacă în patru faze (optimi, sferturi, semifinale și finala) pe sistemul tur-retur (dublă manșă eliminatorie). Tragerea la sorți are loc joi (07.02).

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.