FIBA Europe Cup – Adversari: Victorii pentru Leiden și Prishtina

ZZ Leiden a învins Feyenoord Rotterdam, scor 88-64, în cadrul etapei a 2-a din sezonul regulat al campionatului Olandei la baschet masculin – ediția 2018/19. Pe sfeturi: 17-21, 27-13, 27-18, 17-12.

Învingătorii au avut 32/50 pentru 64% la aruncările de două puncte și au totalizat 22 pase decisive cu doar șapte mingi pierdute. Totodată, Leiden a provocat 18 posesii pierdute formației adverse.

Darius Thompson a totalizat 24 puncte, 5 recuperări, Maurice Watson a adăugat 17 puncte, 10 pase decisive, 3 intercepții, Wothy De Jong a încheiat cu 15 puncte, iar Mohmed Kherrazi a izutit 14 puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive pentru învingători. În repliă, Justin Gordon a reușit 16 puncte, 6 recuperări pentru Feyenoord.

În urma acestui succes, ZZ Leiden are 2-0 la general în competiția internă. Formația amintită are două victorii în preliminariile FIBA Europe Cup, respectiv una în grupele acestei competiții. Așadar, adversarul de miercuri (24.10) al CSM CSU Oradea are un bilanț general de 5-0 în meciurile oficiale din sezonul 2018/19.

Z-Mobile Prishtina a câștigat la finele săptămânii precedente pe terenul lui Ylli, scor 82-64. Jocul a fost controlat de vicecampioana din Kosovo. Aceasta a avut procentaje superioare la aruncările din acțiune.

Demario Mayfield a reușit 24 punte, 5 recuperări, Khalid Boukichou a adăugat 23 puncte, 6 recuperări, Dradan Berisha a terminat cu 14 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive, iar Kyan Anderson a totalizat 11 puncte, 10 pase decisive, 9 recuperări și 5 intercepții pentru învingători. În replică, Robert Jones III a reușit 22 puncte, 15 recuperări.

În urma acestui rezultat, Prishtina are 5-0 în competiția internă. Echipa amintită vine la București, pentru duelul cu Steaua din etapa a 2-a în sezonulr egulat al FIBA Europe Cup după ce a fost eliminată în primul tur preliminar al Basketball Champions League de către Donar Groningen. Kosovarii au 1-0 în grupele FIBA Europe Cup, formația pe care au învins-o fiind Cherkasy onkeys, scor 92-82.

Programul echipelor românești în etapa a 2-a din FIBA Europe Cup - ediția 2018/19

Miercuri (24.10), ora 19:00, CSA Steaua București vs Z-Mobile Prishtina
Miercuri (24.10), ora 21:00, ZZ Leiden vs CSM CSU Oradea

Ambele partide vor fi transmise în direct pe canalul YouTube al FIBA.

Foto: FIBA.basketball

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.