FIBA Europe Cup – Adversari: Cibona Zagreb învinge în Lituania

Cibona Zagreb a învins Pieno Zvaigzdes, scor 95-90, într-o partidă contând pentru etapa a 2-a în Grupa S din FIBA Europe Cup. Meciul s-a desfășurat miercuri (06.01), în Lituania.

Partida a fost decisă în favoarea croaților pe parcursul sfertului decisiv. Cibona a reușit un parțial de 28-18 în actul amintit pentru a răsturna un deficit de cinci puncte și a bifat cea de-a 2-a victorie consecutivă în această grupă.

Andrija Zizic a avut 27 puncte, 13 recuperări, Nik Slavica a adăugat 24 puncte și 6 recuperări, alți trei jucători având peste 10 puncte pentru Cibona. Replica a venit de la fostul jucător al Timișoarei, Derrick Low, autor a 18 puncte, 6 pase decisive și 4 recuperări.

După acest meci, Cibona Zagreb are 2-0 la general. În prima etapă, desfășurată în luna decembrie, croații au învins Energia Târgu-Jiu într-o partidă ce a necesitat o repriză de prelungiri.

Clasamentul Grupei S după două etape:

1. Cibona Zagreb – 2/0
2. Energia Târgu-Jiu – 1/1
3. Le Havre STB – 1/1
4. Pieno Zvaigzdes – 0/2

Etapa a 3-a programează următoarele confruntări:

Cibona Zagreb vs Le Havre STB
Pieno Zvaigzdes vs Energia Târgu-Jiu

Primele două clasate se califică pentru optimile de finală ale FIBA Europe Cup.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.