FIBA Europe Cup – Adversari: Cibona schimbă antrenorul înaintea confruntării cu Energia

Damir Mulaomerovic a fost instalat în funcția de antrenor principal al echipei Cibona Zagreb. Acesta se află la cel d-eal 2-lea angajament în calitate de antrenor după ce în sezonul 2013/14 a pregătit pe Sloboda Tuzla, în Bosnia.

Mulaomerivic este un fost jucător al lui Cibona. De asemenea, el a ami jucat pentru bologna, Udine, Efes, Real Madrid sau San Sebastian, Panellinios, Panathinaikos Olympiacos, respectiv KK Zagreb. Ca jucător a bifat patru prezențe la F4-ul Euroligii, competiție pe care a câștigat-o în anul 2002, alături de Panathinaikos, sub comanda lui Zeljko Obradovic. De asemenea, Damir a jucat pentru echipa națională a Croației, alături de care a participat la patru ediții ale EuroBasket și la una a Jocurilor Olimpice.

Cibona l-a concediat pe Slaven Rimac, alături de care a început sezonul 2015/16. Croații au 4 victorii și 9 înfrângeri la jumătatea sezonului regulat în Liga Adriatică, unde se situează pe locul 12, la egalitate cu ocupantele locurilor 13 și 14.

Echipa din capitala Croației se va duela cu Energia Târgu-Jiu în prima etapă din faza a 2-a a grupelor din FIBA Europe Cup. Prima confruntare între cele două va fi găzduită de Cibona pe 16 decembrie. Va fi cel de-al 2-lea meci cu noul antrenor la cârmă pentru celebrul club croat.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.