FIBA Europe Cup 2018/19 – Adversari: Victorii pentru Wurzburg și Bakken înaintea duelurilor cu echipele românești

s.Oliver Wurzburg a învins în deplasare, scor 80-75, pe terenul lui MHP Riesen Ludwigsburg, în etapa a 6-a din sezonul regulat al Bundesligii germane – ediția 2018/19. Partida s-a desfășurat sâmbără (03.11).

A fost o partidă echilibrată cu multiple schimbări la conducere. Wurzburg conducea cu 23-18 la prima pauză, însă Ludwigsburg a trecut în avantaj, scor 41-40, după 20 minute de joc. Oaspeții au revenit la conducere la capătul celui de-al 3-lea act, scor 60-59. Finalul a fost controlat de Wurzburg, echipă care a fost în avantaj pe tot parcursul secvenței decisive.

Perry Ellis a reușit 20 puncte, Jordan Hulls a adăugat 16 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive, iar Cameron Wells a încheiat cu 15 puncte, 5 pase decisive pentru învingători. În replică, Malcolm Hill a reușit 22 puncte, 8 recuperări, 6 pase decisive și 4 intercepții în contul lui Ludwigsburg.

În urma acestui rezultat, Wurzburg are 2-3 la general. Este un succes obținut în deplasare, extrem de important, în condițiile în care Ludwigsburg este o echipă ce a evoluat în playoff-ul Bundesligii în sezonul precedent și care activează în Basketball Champions League pentru a 3-a oară în tot atâtea ediții desfăurate. De notat că Ludwigsburg are 2-4 la general.

Bakken Bears a surclasat pe Team FOG Næstved, scor 109-89, într-un meci contând pentru etapa a 6-a din sezonul regulat al ligii daneze de baschet masculin – ediția 2018/19. Partida s-a desfășurat duminică (04.11).

Jocul a fost controlat de semifinalista ultimei ediții FIBA Europe Cup. Aceasta a câștigat fiecare perioadă de joc. Scorul pe sferturi: 26-19, 31-29, 26-17, 26-14.

Ryan Evans a totalizat 24 puncte, alți cinci jucători având cel puțin 12 puncte marcate pentru Bakken. În replică, Philip Hertz a reușit 21 puncte, 5 recuperări pentru Næstved.

În urma acestui rezultat, Bakken are 6-0 la general și ocupă prima poziție în clasament. În schimb, Næstved are 5-2 și se situează pe locul 2.

Programul echipelor românești în etapa a 4-a din FIBA Europe Cup 2018/19

Miercuri (07.11), ora 19:00, Steaua București vs Bakken Bears
Miercuri (07.11), ora 21:00, s.Oliver Wurzburg vs CSM CSU Oradea

Ambele partide pot fi urmărite în direct pe canalul YouTube al FIBA.

Foto: FIBA.basketball

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.