FIBA EuroBasket 2021 – Șapte țări candidează pentru organizare

Șapte țări și-au depus candidatura pentru organizarea FIBA EuroBasket 2021. Anunțul a fost făcut de FIBA în cursul zilei de luni (25.03).

Cele șapte țări care au aplicat pentru organizarea acestui eveniment sunt: Cehia, Estonia, Germania, Georgia, Ungaria, Italia și Slovenia. Niciuna dintre aceste țări nu a aplicat pentru organizarea solitară a competiției. Așadar, similar edițiilor anterioare, turneul final al Campionatului European de baschet masculin – ediția 2021 va avea loc în patru țări.

Fiecare țară va găzdui câte o grupă, adică câte 15 partide. Ulterior, fazele eliminatorii, incluzând jocurile pentru medalii se vor disputa într-o țară (una din cele patru gazde).

Decizia în ceea ce privește țările care vor organiza EuroBasket 2021 se va lua în cadrul Board-ului FIBA Europe din luna iulie anul curent.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.