FIBA Basketball World Cup 2019 – Tragerea la sorți din preliminarii se va desfășura pe 7 mai

Tragerea la sorți a grupelor pentru preliminariile FIBA Basketball World Cup 2019 se va desfășura pe 7 mai anul curent. Ceremonia se va desfășura la Guangzhou, în China. De altfel și turneul final de va desfășura în aceeași țară.

FIBA a făcut acest anunț la scurt timp după încheierea primei întruniri a Central Board-ului pe anul 2017. Aceasta a avut loc la Mies, pe 27 și 28 ianuarie anul curent.

În cadrul aceleiași întruniri s-a reamintit faptul că din toamna anului 2017 intră în vigoare noul calendar competițional. Acesta va cuprinde ferestre pentru echipele naționale, în lunile noiembrie și februarie. Astfel, echipele naționale vor juca meciuri de calificare pentru FIBA Basketball World Cup în perioadele special selectate pentru ele.

Pe de altă parte, s-a anunțat că FIBA va depune eforturi susținute pentru a oferi producție TV de cea mai înaltă calitate pentru absolut toate meciurile din calificările FIBA Basketball World Cup 2019.

De asemnea, FIBA va suporta toate cheltuielile referitoare la accidentările jucătorilor, consemnate în slujba echipelor naționale. Este vorba despre cheltuieli ce țin de partea medicală, dar și acoperirea salariilor sportivilor accidentați pe perioada indisponibilității acestora.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.