FIBA a anunțat personalitățile ce vor intra în Hall of Fame 2016

hall_of_fame_logoFIBA a publicat pe site-ul oficial lista personalităților ce vor face parte din promoția 2016 a Hall of Fame. Ceremonia oficială va avea loc pe 27 august, în Geneva.

Capul de afiș este ținut de David Stern și Hakeem Olajuwon. Stern, comisar al NBA în perioada 1984 și 2014 și unul dintre oamenii cărora li se datorează prezența jucătorilor de baschet profesioniști la Jocurile Olimpice. Olajuwon este dublu campion al NBA cu Houston Rockets, dublu MVP al finalei NBA și MVP al sezonului regulat în 1994, dar și medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Atlanta, din 1996, alături de naționala Statelor Unite.

Juan Antonio Samaranch se află pe lista de Contributors , alături de Stern. Spaniolul, care a decedat în 2010, la vârsta de 90 ani, a fost președinte al Comitetului Olimpic din 1980 până în 2001 și, alături de fost comisar NBA, a fost unul dintre susținătorii prezenței jucătorilor de baschet profesioniști la Jocurile Olimpice.

Lista completă a personalităților ce vor fi incluse în acest an în FIBA Hall of Fame este:

Jucători
Panagiotis Fasoulas (Grecia)
Hakeem Olajuwon (Nigeria/USA)
Manuel Raga (Mexic)
Juan Antonio San Epifanio (Spania)
Michele Timms (Australia)

Antrenori
Jorge Canavesi (Argentina)

Contributors
Juan Antonio Samaranch (postmortem – Spania)
David Stern (USA)

Detalii despre FIBA Hall of Fame găsiți AICI.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.