Fiasco total la întâlnirea convocată de Ministerul Sportului din Grecia

Giorgos Vasiliadis, reprezentant al Ministerului Sportului din Grecia, a convocat în cursul serii de vineri (15.03) o ședință la care i-a invitat pe reprezentanții conducerilor echipelor de baschet Olympiacos Pireu, Panathinaikos Atena și AEK Atena, conducerea ligii profesioniste de baschet a Greciei, respectiv pe cea a federației de specialitate. Scopul acestei ședințe a fost de a stinge conflictul existent între marile rivale în baschetul elen.

Întâlnirea a fost un fiasco, dovedindu-se încă o dată că aceste cluburi sunt conduse de suporteri cu comportament golănesc, nicidecum de niște oameni serioși, a căror principală calitate în astfel de funcții ar trebui să fie diplomația.

Dimitris Giannakopoulos, proprietarul lui Panathinaikos a părăsit furtunos biroul lui Vasiliadis și s-a întreptat către postul de radio Sport FM. Aici a intervenit în direct și a declarat următoarele:

„Domnul Skindilias (n.r. vicepreședintele lui Olympiacos) m-a amenințat cu bătaia. Eu tocmai am suferit o intervenție chirurgicală. Îl invit pe George Aggelopoulos (n.r. proprietarul lui Olympiacos) să vină și să mă bruscheze în afara biroului lui Vasiliadis, care este recunoscut drept fan Olympiacos. Nu înțeleg care a fost rostul acestei întâlniri. Există legi și reguli care trebuie puse în aplicare.”

De cealaltă parte, cei de la Olympiacos au avut o cu totul altă poziție, după cum relatează eurohoops.net. Aceștia susțin că în mijlocul întâlnirii Giannakopoulos l-a scuipat pe Skindilias, care a reacționat și s-a îndreptat spre Giannakopoulos înjurându-l. George Aggelopoulos a intervenit și l-a împiedicat pe Skindilias să-l lovească pe Giannakopoulos. În același timp, patronul lui Olympiacos i-a spus omologului să înceteze cu actele de teatru și să se așeze. Giannakopoulos a părăsit întâlnirea, alături de avocatul său.

În urma celor întâmplate la această, așa zisă, ședință, devine tot mai clar că baschetul elen este în cădere liberă, lucru datorat în primul rând celor care îl conduc. Foarte probabil meciul de duminică (17.03), dintre Olympiacos și Panathinaikos, nu se va disputa.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.